Ελλάδα|22.03.2023 21:54

Σοκάρουν τα στοιχεία για τον προπονητή τάε κβο ντο από την Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμούς: Πώς εκβίαζε τις μαθήτριές του

Newsroom

Σε σπίτι φαίνεται ότι είχε μετατρέψει τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου του ο 44χρονος προπονητής τάε κβον ντο από την Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριές του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 44χρονος που διατηρούσε στην περιοχή σχολή της πολεμικής τέχνης, φέρεται να έχει βιάσει πέντε κορίτσια ηλικίας 12 – 16 ετών, την περίοδο 2009 έως 2020. Στο «φως» ήρθαν, την ίδια στιγμή, εικόνες από το αποδυτήριο του γυμναστηρίου το οποίο ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε μετατρέψει σε σπίτι. Καρέκλες, ψυγείο, καναπές και μία τεράστια ελληνική σημαία ξεχωρίζουν στο χώρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega. Μάλιστα, στο φως έρχονται και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που φέρεται να δρούσε ο κατηγορούμενος από τα πρώτα δύο κορίτσια που έκαναν την καταγγελία για τον άντρα στο τμήμα Ανηλίκων.

Από το 2009 ο προπονητής φέρεται να προσέγγιζε από μόνος του κορίτσια τα οποία και έπειθε ότι έχουν ικανότητες να γίνουν αθλήτριες τάε κβο ντο, προκειμένου να γραφτούν στη σχολή του. Στη συνέχεια, προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, κάνοντας επισκέψεις στα σπίτια που τα κορίτσια ζούσαν με τις οικογένειές τους, ή πηγαίνοντας μαζί τους οικογενειακές διακοπές.

«Θα αυτοκτονήσω και υπεύθυνες θα είστε εσείς»

Τα κορίτσια έπεφταν θύματα βιασμού αφότου ο 44χρονος αποκτούσε την εμπιστοσύνη τους ενώ στη συνέχεια, εκβιάζοντάς τα συναισθηματικά, τούς έλεγε ότι, «εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω. Θα αυτοκτονήσω και υπεύθυνες θα είστε εσείς». Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για περισσότερους από πέντε βιασμούς, για τους οποίους κατηγορείται ο προπονητής ενώ, στο στόχαστρο των ερευνών μπαίνει και το κινητό του με το οποίο βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

προπονητήςειδήσεις τώραβιασμοίανήλικεςταεκβοντοΗλιούπολη