Ελλάδα|03.04.2023 13:51

Χανιά: Μυστήριο με δημοτική σύμβουλο - Πυροβόλησαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της

Newsroom

Η αστυνομία των Χανίων ερευνά μία υπόθεση – μυστήριο, με πυροβολισμούς στο αυτοκίνητο δημοτικής συμβούλου της πόλης. Μάλιστα, το αυτοκίνητο το οποίο είχε δεχθεί σφαίρες ανακαλύφθηκε τυχαία κατά τη διάρκεια αστυνομικής περιπολίας.

Οι αστυνομικοί της περιοχής που έκαναν περιπολία στην περιοχή της Χρυσοπηγής, όταν εντόπισαν το σταθμευμένο αυτοκίνητο έξω από πολυκατοικία. Το όχημα είχε δεχθεί σφαίρες. Μάλιστα, το αυτοκίνητο με τις ζημιές σε υαλοπίνακες και αμάξωμα, ανήκει σε δημοτική σύμβουλο των Χανίων.

Απούσα στο εξωτερικό η κάτοχος του αυτοκινήτου

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, επίσης, είναι και το γεγονός ότι, όπως προέκυψε από την πρωταρχική έρευνα, κανένας από τους περίοικους, ούτε καν οι ένοικοι της πολυκατοικίας όπου διαμένει και η κάτοχος του ΙΧ, δεν άκουσε πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η δημοτική σύμβουλος απουσιάζει στο εξωτερικό, αλλά, σύμφωνα με το flashnews.gr, στο σπίτι βρισκόταν ο γιος της.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας αλλά και η Σήμανση μετέβησαν στο σημείο. Ο δρόμος αποκλείστηκε προκειμένου να διεξάγουν την έρευνά τους ενώ εξονυχιστικά έλεγξαν το αυτοκίνητο και τον χώρο γύρω από αυτό, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τον εντοπισμό του ή των δραστών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚρήτηαυτοκίνητοπυροβολισμοίΧανιάδημοτική σύμβουλοςειδήσεις τώρα