Ελλάδα|20.04.2023 20:25

Πατέρας Καρολάιν κατά Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Δεν θα ξαναδεί την κόρη του, το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της»

Newsroom

Αποφασισμένος είναι ο πατέρας της Κάρολαϊν να μην επιτρέψει ποτέ στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τους γονείς του να δουν την κόρη που απέκτησε το ζευγάρι προτού ο πιλότος δολοφονήσει την  Κάρολαϊν. 

«Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει…», είπε ο πατέρας της Κάρολαϊν, μιλώντας στο MEGA. 

«Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου διεκδίκησαν την επιμέλειά της μικρής Λυδίας για καθαρά εγωιστικούς λόγους»

«Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες», πρόσθεσε. 

Σε ότι αφορά τους γονείς του  Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού, όταν έμαθαν ότι θα μετακομίσει στις Φιλιππίνες είπε, «Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φιλιππίνεςειδήσεις τώραΜπάμπης ΑναγνωστόπουλοςΚαρολάιν