Ελλάδα|24.04.2023 21:05

ΕΛ.ΑΣ.: Έφοδος των Αδιάφθορων στη Μύκονο - Καταγγελία ότι αστυνομικοί ενημέρωναν για πολεοδομικούς ελέγχους

Newsroom

Στο νησί της Μυκόνου βρέθηκε κλιμάκιο των Αδιάφθορων της Ελληνικής Αστυνομίας ερευνώντας καταγγελίες που αφορούν αστυνομικούς που υπηρετούν στο νησί.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Μίνα Καραμήτρου, το μήνυμα το οποίο βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο εργολάβου, που είχε συνομιλία με έναν 30χρονο αστυνομικό ο οποίος βρίσκεται και υπηρετεί στο νησί, ανέφερε «τα παιδιά θέλουν κάτι». Ο αστυνομικός είναι στη Μύκονο με απόσπαση, από τον Νοέμβριο του 2021.

Τα μηνύματα στο κινητό και το μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι του αστυνομικού

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος εργολάβος έχτιζε μία βίλα στη Μύκονο. Φαίνεται ότι, στο συγκεκριμένο κτίριο, κάποιοι ήθελαν να μη γίνουν πολεοδομικές έρευνες. Μετά τις σχετικές καταγγελίες, κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων βρέθηκε στο νησί. Αφότου πήραν κατάθεση από τον εργολάβο, κατάσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα του αστυνομικού. Δεν κατέστη δυνατό να προσαγάγουν τον ίδιο τον αστυνομικό στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς,  εκείνο το διάστημα, δε βρισκόταν στο νησί, αλλά για μεταγωγή στην Αθήνα.

Σε βάρος του, ωστόσο, έχει σχηματιστεί δικογραφία η οποία και θα μεταβιβαστεί στις εισαγγελικές Αρχές. Όπως αναφέρουν από τους Αδιάφθορους, το πιο κρίσιμο, είναι να ανακτηθούν όλα τα μηνύματα από το τηλέφωνο του αστυνομικού. Τέλος, έφοδος έγινε και στο σπίτι στο οποίο διαμένει ο αστυνομικός στη Μύκονο. Εκεί βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 28 χιλιάδων ευρώ τα οποία ο ίδιος είπε ότι είχε γιατί έκανε και δεύτερη εργασία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΑΣΜύκονοςειδήσεις τώρα