Μύκονος: Έρχονται εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού του αρχαιολόγου - 2 οι δράστες με ομάδα υποστήριξης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση ξυλοδαρμού του αρχαιολόγου έξω από το σπίτι του αφού διαπίστωσε πολεοδομικές παραβάσεις στη Μύκονο, μια υπόθεση που ερευνάται πλέον για κακουργηματικές πράξεις.
Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Μίνα Καραμήτρου, οι αρχές ασφαλείας κατέληξαν πως ήταν 2 τα άτομα που ξυλοκόπησαν τον άτυχο αρχαιολόγο, συμπέρασμα που προέκυψε αφού μπήκαν στο μικροσκόπιο 10 οχήματα που διαπιστώθηκε πως ήταν κοντά στο περιστατικό.
Οι αρχές εξέτασαν 40 βίντεο από κάμερες ασφαλείας και παρείχαν στοιχεία στους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτιμούν πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα.
Διαβάστε ακόμη
Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο Πακιστάν
Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Ο Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια, άμυνα - Τι θα συζητήσουν με Μητσοτάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



