Μύκονος: Έρχονται εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού του αρχαιολόγου - 2 οι δράστες με ομάδα υποστήριξης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση ξυλοδαρμού του αρχαιολόγου έξω από το σπίτι του αφού διαπίστωσε πολεοδομικές παραβάσεις στη Μύκονο, μια υπόθεση που ερευνάται πλέον για κακουργηματικές πράξεις.
Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Μίνα Καραμήτρου, οι αρχές ασφαλείας κατέληξαν πως ήταν 2 τα άτομα που ξυλοκόπησαν τον άτυχο αρχαιολόγο, συμπέρασμα που προέκυψε αφού μπήκαν στο μικροσκόπιο 10 οχήματα που διαπιστώθηκε πως ήταν κοντά στο περιστατικό.
Οι αρχές εξέτασαν 40 βίντεο από κάμερες ασφαλείας και παρείχαν στοιχεία στους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτιμούν πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα.
Διαβάστε ακόμη
Η Νίκαια αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με δάκρυα και τα τραγούδια του - Θλίψη στο τελευταίο «αντίο»
Θάνατος Μαζωνάκη: Τι απαντά ο καθηγητής που διοργάνωσε το συνέδριο με ομιλήτρια την κατηγορούμενη γιατρό
Με προβλήματα το πρώτο κουδούνι: Πάνω από 8.500 κενά σε δημοτικά και νηπιαγωγεία
Ντουζιέρα με κουμπαρά σε παραλία της Θάσου: Το βίντεο στο TikTok και... ο διχασμός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



