Ελλάδα|04.05.2023 11:22

Οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Ανέβασαν στο tik tok για «λάφυρο» τη ζακέτα του 16χρονου με διακριτικά του ΠΑΟΚ

Newsroom

Βίντεο στο tiktok ανήρτησαν οι χούλιγκαν για να δείξουν ως «τρόπαιό» τους, τη ζακέτα με τα διακριτικά του ΠΑΟΚ, την οποία αφαίρεσαν από 16χρονο στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα τον χτύπησαν άγρια και τον έστειλαν στο νοσοκομείο, στις 7:30 το απόγευμα της Τρίτης 2 Μαΐου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περίοικων και περαστικών.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η ζακέτα δεν ανέβηκε σε κάποιο προσωπικό λογαριασμό στο tik tok, αλλά σε κάποιο προφίλ όπου συνηθίζουν να μπαίνουν και να γράφουν φίλαθλοι και οπαδοί ομάδων.

Στο νοσοκομείο το θύμα

Το θύμα της άγριας επίθεσης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, όπου του έγινε ανάταξη της μύτης και του ώμου του, όπου δέχθηκε τα περισσότερα χτυπήματα. Δεν αναμένεται να πάρει ούτε σήμερα εξιτήριο, ωστόσο, δε διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή του.

Μετά το οπαδικό επεισόδιο συνελήφθη ένας 21χρονος, ωστόσο, οι δράστες ήταν περισσότεροι και αναζητούνται από την αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου με οπαδικά κίνητρα επίθεση και χτυπήματα δέχθηκε και ένας 20χρονος, ο οποίος προσέτρεξε, για να βοηθήσει τον 16χρονο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επεισόδιοΠΑΟΚοπαδική βίαχούλιγκανΘεσσαλονίκη