Ελλάδα|04.05.2023 15:06

Τρόμος για 34χρονη στη Δραπετσώνα: 60χρονος την απήγαγε και αποπειράθηκε να την βιάσει - Πώς κατάφερε να δραπετεύσει

Ευλαμπία Ρέβη

Στιγμές τρόμου έζησε μια 34χρονη από τη Δραπετσώνα, στις 28 Απριλίου, όταν ένας 60χρονος την πήγε με τη βία στο σπίτι του και αποπειράθηκε να την βιάσει

Όλα συνέβησαν όταν ο κατηγορούμενος γνώρισε την 34χρονη έξω από μαγαζί στην περιοχή της Δραπετσώνας. Αφότου οι δυο τους ήπιαν μαζί, εκείνος προσφέρθηκε να γυρίσει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του.

Η 34χρονη επιβιβάστηκε στο όχημα του 60χρονου, και ο κατηγορούμενος την οδήγησε τελικά στο δικό του σπίτι, κλειδώνοντας παράλληλα τις ασφάλειες του οχήματος, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μη μπορεί να διαφύγει.

Κατά την άφιξή τους στην οικία του, η οποία βρισκόταν εντός μάντρας αυτοκινήτων στην περιοχή του Χαϊδαρίου, ο 60χρονος εξανάγκασε την γυναίκα να εισέλθει εντός του οικήματος και κλείδωσε την πόρτα.

Πώς κατάφερε να δραπετεύσει

Το θύμα προσπαθούσε να διαφύγει από τον απαγωγέα, ο κατηγορούμενος την εμπόδισε ασκώντας της σωματική βία, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τον 60χρονο, έφυγε από τον χώρο του σαλονιού και κλειδώθηκε στο μπάνιο.

Από κει δραπέτευσε, βρήκε στο δρόμο έναν οδηγό νταλίκας που την βοήθησε και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Άμεσα μετέβη στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου και κατόπιν αξιοποίησης των πληροφοριών από την παθούσα, αναζήτησαν και εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος και συνελήφθη για απόπειρα βιασμού, αρπαγή και παράνομη βία μια 34χρονης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

απόπειρα βιασμούΔραπετσώναΧαϊδάριαστυνομίαειδήσεις τώρααρπαγή