Ελλάδα|09.05.2023 17:17

Δυστύχημα στην Καλλιθέα με θύμα 12χρονη: Βίντεο με το smart να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα – Πέρασε με κόκκινο ο οδηγός;

Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο από το τρομακτικό δυστύχημα στην Καλλιθέα με θύμα μία 12χρονη, η οποία παρασύρθηκε από κίτρινο smart έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτό φαίνεται το αυτοκίνητο να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα επί της λεωφόρου Θησέως στο ρεύμα προς λεωφόρο Ποσειδώνος, λίγο πριν το τροχαίο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα στην Καλλιθέα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το εμπλεκόμενο όχημα φαίνεται να κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και να μην ανακόπτει την πορεία του.

Την ίδια ώρα, στην αριστερή λωρίδα, δύο αυτοκίνητα είναι σταματημένα στο φανάρι, περιμένοντας να ανάψει ο πράσινος σηματοδότης και να στρίψουν αριστερά προς την οδό Σπάρτης.

Το αμάξι του 32χρονου συνεχίζει ευθεία και σε απόσταση 20 μέτρων από τη διασταύρωση παρασύρει τη 12χρονη η οποία διέσχιζε κάθετα τη λεωφόρο Θησέως.

Πέρασε με κόκκινο ο οδηγός;

Σύμφωνα δε με τον Alpha, ο οδηγός του αυτοκινήτου, φέρεται να παραβίασε κόκκινο σηματοδότη λίγα μέτρα πριν χτυπήσει θανάσιμα το κοριτσάκι.

Από τη σύγκρουση, το παιδάκι εκτοξεύτηκε στον αέρα, ενώ το όχημα προσέκρουσε σε νησίδα του δρόμου. Μάλιστα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οδηγός φέρεται ότι προσπάθησε να «κόψει» αριστερά για να αποφύγει το παιδί, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Δίωξη για κακούργημα

Σημειώνεται πως σε βάρος του 32χρονου, ασκήθηκε δίωξη για  το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προέκυψε θάνατος και του πλημμελήματος της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραανήλικητροχαίο δυστύχημαΚαλλιθέαθάνατοςτροχαίο