Ελλάδα|18.05.2023 09:52

Οπαδική επίθεση σε άνδρα με ανεύρυσμα στην καρδιά στην Πάτρα - Τον χτυπούσαν ενώ τους έλεγε ότι έχει πρόβλημα υγείας

Newsroom

Οπαδική επίθεση δέχθηκε άνδρας στην Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα. Ο άνδρας, που φορούσε μπλούζα με διακριτικό της ΑΕΚ ήθελε να παρακολουθήσει με φίλους του τον αγώνα με τον Βόλο.

Μάλιστα, μαζί με τον άνδρα ήταν ο 10χρονος γιος του καθώς και δύο ακόμη φίλοι του. Σύμφωνα με το pelop.gr, ο οπαδός της ΑΕΚ και η παρέα του, πήγαν για φαγητό σε ψητοπωλείο της Πάτρας. Εκεί, ήρθε αντιμέτωπος με χούλιγκαν, οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά και σωματικά. Οι χούλιγκανς δε σταματούσαν, και ο άνδρας αναγκάστηκε να τους ενημερώσει πως έχει ανεύρυσμα στην καρδιά. Ακόμα και στο άκουσμα αυτής της πληροφορίας, όμως, εξακολούθησαν να τον σπρώχνουν, να τον τραβούν, να του φωνάζουν και να επιχειρούν να τού βγάλουν την μπλούζα. Ο ίδιος συνέχισε να τούς λέει ότι έχει δύο ανήλικα παιδιά και αν του συμβέι κάτι θα μπλέξουν, ωστόσο, συνέχιζαν απτόητοι. Οι χούλινγκανς, που προσπαθούσαν να αφαιρέσουν την μπλούζα του άνδρα, φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟ.

«Kαλά κάνετε κι είστε Παναθηναϊκοί, μαγκιά σας»

«Kαλά κάνετε κι είστε Παναθηναϊκοί, μαγκιά σας, δεν είπε κανείς κάτι», τούς είπε το θύμα στο τέλος, ωστόσο αναγκάστηκε να υπομείνει το γεγονός ότι του αφαίρεσαν την μπλούζα, την οποία και έτρεξαν να μεταφέρουν στο στέκι τους ως λάφυρο. Ο άνδρας επέστρεψε γυμνός στο καφέ. Παρότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού υπήρχε αρκετός κόσμος γύρω του, κανείς δεν τον βοήθησε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επίθεσηχούλιγκανΠΑΟοπαδική βίαειδήσεις τώραΠάτραΑΕΚ