Ελλάδα|29.05.2023 11:49

Αγρίνιο: Συναγερμός για επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της πόλης - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eπίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Αγρινίου (agriniopress.gr)
Eπίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Αγρινίου (agriniopress.gr)
Eπίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Αγρινίου (agriniopress.gr)

«Μουδιασμένη» είναι η κοινωνία του Αγρινίου μετά από αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/5) σε κεντρικό σημείο της πόλης, όταν 52χρονος άνδρας δέχθηκε δύο μαχαιριές έξω από καφετέρια.

Ο δράστης είναι ένας 46χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν επί τόπου στο σημείο.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε τις βραδινές ώρες, με μαρτυρίες ατόμων που ήταν εκεί την ώρα της επίθεσης να αναφέρουν πως το θύμα δέχθηκε απρόκλητα δύο μαχαιριές, ενώ κάθονταν στο καφέ με την παρέα του. Ο δράστης φέρεται να του επιτέθηκε από πίσω και ο 52χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agriniopress.gr.

Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, παρατήρηση που είχε κάνει το θύμα στον δράστη, επειδή ούρησε σε δημόσια θέα.

Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

H δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου αφορά απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Οι Αρχές επίσης κατάσχεσαν το μαχαίρι της επίθεσης.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές κατά το παρελθόν για περιπτώσεις αθλητικής βίας, μεταφοράς - διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και άλλα ποινικά αδικήματα, όπως κλοπές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σύλληψηειδήσεις τώραμαχαίριΑγρίνιοεπίθεση με μαχαίρι