Ελλάδα|06.06.2023 21:07

Κρήτη: Τα πρώτα λόγια του 36χρονου που επιτέθηκε με δεκάδες μαχαιριές στη σύντροφό του – «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα»

Newsroom

Καλύτερα στην υγείας της είναι η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της, στην Κρήτη. Η 36χρονη κατά πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε πως δεν προηγήθηκε καυγάς με το σύντροφό της.

Όπως είπε η γυναίκα μιλώντας σε αστυνομικούς από την εντατική, κάθονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους όταν ξαφνικά ο σύντροφός της άρχισε να της επιτίθεται με μαχαίρι.

Τα πρώτα λόγια του 36χρονου

«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ο 36χρονος, σύμφωνα με το MEGA.

«Φώναζε “βοήθεια” η κοπέλα» – «Ήταν αιμόφυρτη στην αυλή»

Οι κάτοικοι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά παραμένουν σοκαρισμένοι από την άγρια επίθεση του 36χρονου στη σύζυγό του. Οι κηλίδες αίματος μαρτυρούν τα δεκάδες χτυπήματα σε πλάτη, θώρακα και πόδια αλλά και τις απελπισμένες προσπάθειες να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες.

«Μια κοπέλα φώναζε βοήθεια, βγήκαμε έξω 21.30, λέει καλέστε το ασθενοφόρο. Η κόρη μου πήρε τηλέφωνο το ασθενοφόρο, μπήκε μέσα ο πατέρας, λέει πάρε και την αστυνομία τηλέφωνο» περιγράφει κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο MEGA.

Ο πατέρας του 36χρονου φέρεται να ήταν κι εκείνος που κατάφερε να ακινητοποιήσει τον γιο του ο οποίος, σε κατάσταση αμόκ, επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί και εν συνεχεία να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα. «Είχε μαζευτεί αστυνομία ,ασθενοφόρο. Ήταν η γυναίκα αιμόφυρτη εδώ στην αυλή του διπλανού σπιτιού, δε μας αφήνανε να πλησιάσουμε πολύ κοντά», είπε μάρτυρας.

Οι δικηγόροι του 36χρονου, Γιώργος Κοκοσάλης και Εύα Κλεισαρχάκη, τον επισκέφθηκαν στο θάλαμο όπου παραμένει φρουρούμενος, στο ΠΑΓΝΗ. Ήταν δύσκολο να επικοινωνήσουν μαζί του καθώς δεν υπήρχε καμία αλληλεπίδραση μεταξύ τους.

Ο 36χρονος δείχνει να μην έχει καμία συναίσθηση της βαρύτητας της πράξης του, των κατηγοριών που του αποδίδονται αλλά και της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί. Μοιάζει να μην εμπιστεύεται κανένα και νιώθει ότι όλοι τον παρακολουθούν και θέλουν να τον βλάψουν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επίθεση με μαχαίριεντατικήειδήσεις τώραΚρήτηνοσοκομείο