Ελλάδα
|
17.06.2023 16:44
Τραγωδία στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας: Πνίγηκε λουόμενος - Διασώθηκε η σύζυγός του
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε στη γνωστή παραλία Κάθισμα, της Λευκάδας το Σάββατο, με έναν τουρίστα να πνίγεται στη θάλασσα.
Ο λουόμενος με τη σύζυγό του θέλησαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία, ωστόσο η κακοκαιρία δημιουργούσε τεράστια κύματα. Ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το ilefkada, ο 50χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ κανείς δεν μπορούσε να τον πλησιάσει λόγω των σφοδρών κυμάτων.
Η σύζυγος του άτυχου τουρίστα διασώθηκε από ναυαγοσώστη.
Διαβάστε ακόμη
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο