Ελλάδα|24.06.2023 14:33

Εκλογές 2023 - Στην αγορά Μοδιάνο ο Τσίπρας: Η Θεσσαλονίκη παίζει ένα σημαντικό ρόλο, όχι μόνο στη ΔΕΘ, αλλά 12 μήνες τον χρόνο

Τίμος Φακαλής

Χαλαρή βόλτα στην αγορά Μοδιάνο και καφέ με δημοσιογράφους της Βόρειας Ελλάδας περιελάμβανε για τον Αλέξη Τσίπρα  η τελευταία μέρα πριν το άνοιγμα της κάλπης. Είναι η πρώτη φορά που πολιτικός αρχηγός, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, είχε συνάντηση με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη παραμονή των εθνικών εκλογών.

Ο Αλέξης Τσίπρας έμεινε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής μετά την κεντρική του ομιλία στο Λιμάνι και το πρωί έκανε μια μικρή βόλτα στα Λουλουδάδικα πριν φτάσει στην Αγορά Μοδιάνο όπου χαιρέτησε αρκετό κόσμο. Αμέσως μετά ξεναγήθηκε στην αγορά από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Fais Χασδάι Καπόν και τον διευθυντή της αγοράς Θανάση Παππά. Ο τελευταίος μάλιστα δώρισε και ένα βιβλίο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μοδιάνο.

Στα πηγαδάκια με τους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα της πρώτης  κάλπης, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα στη Βουλή και στον τρόπο που διεξάγεται πλέον η προεκλογική εκστρατεία.

«Στην προεκλογική περίοδο δεν τρέχαμε μόνο εμείς αλλά και εσείς για να μας καλύπτετε», είπε ο κ. Τσίπρας στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Η Θεσσαλονίκη παίζει ένα σημαντικό ρόλο, όχι μόνο στη ΔΕΘ, αλλά 12 μήνες τον χρόνο» είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου, η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου, ο αναπληρωτής γραμματέας Γιώργος Βασιλειάδης και ο γραμματέας της ΝΕ Α' Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηΕλληνική ΛύσηΜέΡΑ 25Πλεύση ΕλευθερίαςΠΑΣΟΚαποτελέσματα εκλογών 2023ΣΥΡΙΖΑΓιάνης ΒαρουφάκηςΚόμμα ΝίκηΚυριάκος Βελόπουλοςεκλογές 2023Δημήτρης ΚουτσούμπαςΝέα ΔημοκρατίαΝίκος ΑνδρουλάκηςεκλογέςΚΚΕΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Κυριάκος ΜητσοτάκηςΑλέξης ΤσίπραςΖωή Κωνσταντοπούλου