Ελλάδα|25.06.2023 11:44

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023: Ψήφισε ο Ζέρβας στη Θεσσαλονίκη -«Έχω έναν φάκελο για κάθε καινούργιο υπουργό και τον ίδιο τον πρωθυπουργό»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας στο 115ο εκλογικό τμήμα, το οποίο βρίσκεται στο 2ο Γυμνάσιο, στο σχολικό συγκρότημα στην Ικτίνου. 

Κατά την είσοδο του ο δήμαρχος συζήτησε με υπάλληλο του δήμου, ρώτησε εάν η ράμπα και το ειδικό παραβάν λειτούργησαν για τα Άτομα με αναπηρία με την υπάλληλο να απαντά θετικά.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τις εκλογές στο live blog του ethnos.gr

Σε δηλώσεις του έξω από το εκλογικό τμήμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε: «Σήμερα ολοκληρώθηκε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος. Ελπίζω και εύχομαι με τη σημερινή τους ψήφο οι πολίτες να εκλέξουν μια σταθερή κυβέρνηση και να προχωρήσουμε σε μια δημιουργική περίοδο. Τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν έφεραν την πόλη μας και την πατρίδα μας πολλά βήματα μπροστά. Έχουμε όμως πολλά θέματα, πολλά προβλήματα, πολλές διεκδικήσεις. Η πόλη, οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν» και πρόσθεσε: «Από την επόμενη μέρα που θα υπάρξει νέα κυβέρνηση, καινούργιους υπουργούς η πόλη κι εγώ προσωπικά θα διεκδικήσουμε όλες οι εκκρεμότητες που έχει η πόλη να έχουν λύση το συντομότερο δυνατό. Έχω έναν φάκελο για κάθε καινούργιο υπουργό, τον ίδιο τον πρωθυπουργό  έτσι ώστε όταν αναλάβουν η επόμενη ημέρα να είναι με επιτυχίες και με ολοκλήρωση σημαντικών project για την πόλη μας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κωνσταντίνος Ζέρβαςδήμος ΘεσσαλονίκηςΚΚΕΠλεύση ΕλευθερίαςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΚυριάκος Βελόπουλοςκάλπεςεκλογές 2023εκλογέςΝίκος ΑνδρουλάκηςΠΑΣΟΚΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023ειδήσεις τώρααποτελέσματα εκλογών 2023Ελληνική ΛύσηΖωή ΚωνσταντοπούλουΣΥΡΙΖΑΑλέξης ΤσίπραςΝέα ΔημοκρατίαΔημήτρης ΚουτσούμπαςΚόμμα Νίκη