Ελλάδα|14.03.2019 21:03
Επεισόδια στην Καλαμάτα σε συγκέντρωση της ΓΣΕΕ (pics & vids)
NewsroomΣτο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας μπήκε, πριν από λίγη ώρα, η πορεία των μελών του ΠΑΜΕ, με σκοπό να διακόψει τις εργασίες του 37ου πανελληνίου συνεδρίου της ΓΣΕΕ που ξεκίνησε το απόγευμα τις Πέμπτης.
Οι σεκιούριτι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα περισσότερα από 1.000 μέλη του ΠΑΜΕ, που αυτή την ώρα βρίσκονται μέσα στην αίθουσα… Τα μέλη του ΠΑΜΕ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Φώσκολου για το ethnos.gr αλλά και του OPEN TV προπηλάκισαν μέλη της ΓΣΕΕ που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ έχουν καταλάβει το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΕ. Μέσα στο αμφιθέατρο, φωνάζουν συνθήματα κατά της διοίκησης της ΓΣΕΕ, ματαιώνοντας, επί της ουσίας, την προγραμματισμένη εκδήλωση.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής