Ελλάδα|14.07.2023 15:00

Θάνατος 16χρονης στη Χαλκιδική: Δεν πέθανε από αλλεργικό σοκ - Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου προήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr από ιατροδικαστικές πηγές, ο θάνατος της 16χρονης κοπέλας στη Χανιώτη Χαλκιδικής και όχι από αλλεργικό σοκ μετά από κατανάλωση τροφής.

Δηλαδή, η κοπέλα πνίγηκε από τον εμετό της και αυτό που απομένει να φανεί, είναι από ποια αιτία προκλήθηκε ο εμετός. Αυτό θα το δείξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Στη Χαλκιδική για διακοπές

Η κοπέλα μαζί με την παρέα της βρισκόταν στη Χανιώτη Χαλκιδικής για ολιγοήμερες διακοπές. Βγήκαν για να διασκεδάσουν και αφού ολοκληρώθηκε η έξοδός τους, τα ξημερώματα της Τετάρτης, θέλησαν να φάνε ένα χοτ ντογκ.

Όταν η 16χρονη ένιωσε αδιαθεσία, διαπίστωσε ότι δεν είχε μαζί της τα φάρμακά της. Τότε μία φίλη της έτρεξε στο δωμάτιό τους, για να τα φέρει, αλλά φαίνεται ότι δεν πρόλαβε…

Οι φίλες της κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Πρώτοι έφτασαν αστυνομικοί, ενώ, όταν παρέλαβε την κοπέλα το ασθενοφόρο, τη μετέφερε στο κέντρο υγείας. Εκεί οι γιατροί φέρονται να προσπάθησαν δύο φορές να την επαναφέρουν, χωρίς, όμως, να τα καταφέρουν

Χαλκιδικήθάνατοςκοπέλα