Ελλάδα|15.07.2023 20:53
Κρήτη: «Αδέσποτη» σφαίρα βρήκε τουρίστρια από την Ελβετία σε ταβέρνα
NewsroomΤραυματισμός 46χρονης γυναίκας από την Ελβετία σημειώθηκε το Σάββατο (15/07) σε χωριό του Αποκόρωνα Χανίων στην Κρήτη. Ευτυχώς, η τουρίστρια τραυματίστηκε ελαφρώς όταν, την ώρα που καθόταν σε ταβέρνα, τη βρήκε μία «αδέσποτη» σφαίρα.
Πιθανόν από γλέντι που έριχναν «μπαλωθιές» η σφαίρα
Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι υποψίες της Αστυνομίας στρέφονται και στο ενδεχόμενο η σφαίρα να προήλθε από κοινωνική εκδήλωση, όπου ακόμη καλά κρατεί το κακώς εννοούμενο έθιμο της «μπαλωθιάς».
Έρευνες διεξάγονται προκειμένου να διαπιστωθεί από που προήλθε η σφαίρα που ως «αδέσποτη» τραυμάτισε τη γυναίκα που αμέριμνη καθόταν στην ταβέρνα.
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών