Ελλάδα|20.07.2023 08:07

Τροχαίο στη Μαραθώνος: Οι μοιραίες κινήσεις της 88χρονης - Πώς προκάλεσε τον μοιραίο θάνατο του υποπλοίαρχου

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
news.marathonpress.gr
news.marathonpress.gr
news.marathonpress.gr

Νέα στοιχεία προκύπτουν για το τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στη λεωφόρο Μαραθώνος και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση της Ραφήνας, κοντά στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως.

Η σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων ήταν τέτοιας έντασης που το ένα από αυτά έμεινε ντελαπάρισε και βρέθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Την τραγωδία προκάλεσε μία 88χρονη οδηγός που πέρασε τον δρόμο ενώ το φανάρι ήταν κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ.

Θύμα 49χρονος υποπλοίαρχος - Τραυματίστηκε σοβαρά και 29χρονος ναύτης

Με τραγικό τρόπο, τα θύματα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό ταυτοποιήθηκαν ως ένας 49χρονος υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού και πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζιπ που ανήκε στο Ναυτοδικείο (ΠΝ). Επιπλέον, ένας 29χρονος ναύτης που βρισκόταν επίσης στο τζιπ τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του τροχαίου ατυχήματος, όπως αναφέρει το irafina.gr.

Φωτογραφίες που ελήφθησαν στο σημείο δείχνουν το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν στο τζιπ που οδηγούσε ο 49χρονος, καθιστώντας το μια άμορφη μάζα από στραβωμένο μέταλλο και συντρίμμια.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης και αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες εν ευθέτω χρόνω. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες που επλήγησαν από αυτό το τραγικό ατύχημα, καθώς η κοινότητα έρχεται να διαχειριστεί αυτό το καταστροφικό γεγονός.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για το τροχαίο

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023, όχημα του Πολεμικού Ναυτικού που κινούνταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος σε προγραμματισμένο δρομολόγιο, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με συνέπεια να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό του Πολεμικού Ναυτικού. Ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ. ΠΝ τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο Ναύτης (ΔΙΑΧ) Π.Ν. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους, ενώ οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και το Πολεμικό Ναυτικό. Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος».

τροχαίοΡαφήνατροχαίο δυστύχημαειδήσεις τώρα