Ελλάδα|23.07.2023 18:41
Σοβαρό τροχαίο στις Σέρρες: Ανατράπηκε τριαξονική νταλίκα στην Εγνατία – Τραυματίας ο οδηγός
NewsroomΣοβαρό τροχαίο συνέβη σήμερα το μεσημέρι στις Σέρρες, όταν ανετράπη τριαξονική νταλίκα στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού στο ύψος του Σιδηροκάστρου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η τριαξονική νταλίκα με Βουλγάρικες πινακίδες, που κουβαλούσε καυσόξυλα, ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της.
Η νταλίκα έχει κλείσει σχεδόν το δρόμο, με δυσκολία διέρχονται μεγάλα φορτηγά από εκεί, άνδρες της Εγνατίας έχουν τοποθετήσει πινακίδες σήμανσης και αναμένεται μηχάνημα για να τραβήξει την νταλίκα στην άκρη ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο αστυνομία και πυροσβεστική.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό