Ελλάδα|23.08.2023 09:31
Φωτιά στον Έβρο: Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής
NewsroomΣυγκλονιστικές δορυφορικές εικόνες που τράβηξε το Maxar Technologies δείχνουν το μέγεθος της τεράστιας φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη και την περιοχή του Έβρου.
Στις φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 21 Αυγούστου 2023, φαίνεται η έκταση των πυρκαγιών που συνεχίζουν να απειλούν τους κατοίκους καθώς και τις ζημιές που προκάλεσαν.
Ένα τεράστιο σύννεφο καπνού κάλυψε την περιοχή ενώ αποτυπώθηκε και η στιγμή που τα πυροσβεστικά αεροσκάφη κάνουν ανεφοδιασμό για να συνεχίσουν το δύσκολο αγώνα τους.
Διαβάστε ακόμη
- «Είμαι μια απλή τραγουδίστρια»: Η Μαρινέλλα μέσα από τα δικά της λόγια - Οι σταθμοί της ζωής της και τα αξέχαστα τραγούδια της
- Το χρονικό της τραγωδίας με τους δύο νεκρούς στην Εγνατία Οδό - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο
- Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για το τραυματισμένο βρέφος στην Πάτρα - Στα χέρια του εισαγγελέα το πόρισμα
- «Η εφεύρεση της χρονιάς»: Κουβανός έφτιαξε... καρβουνοκίνητο αμάξι ως απάντηση στο πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ