Ελλάδα|28.08.2023 10:10

Υιοθέτησε και εσύ! Ημέρα υιοθεσίας πυρόπληκτων ζώων στο Γαλάτσι - Εκατοντάδες σκύλοι και γάτες ψάχνουν οικογένεια

Μάγδα Μπακούση

Πολλά είναι τα ζώα που επλήγησαν και από τα πύρινα μέτωπα του Ιουλίου και του Αυγούστου στην Αττική, με τους εθελοντές -για άλλη μια φορά- να είναι ο μόνος λόγος που κατάφεραν να επιβιώσουν. Η Dogs' Voice, συνεχίζοντας το έργο της, έχει διασώσει τουλάχιστον 253 ζωάκια από τις τελευταίες πυρκαγιές, ενώ εκατοντάδες ακόμη -από τις φωτιές του Ιουλίου- ψάχνουν το παντοτινό τους σπίτι.

Έτσι, όλες αυτές οι ψυχές σας περιμένουν στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου την Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρα 18:00-21:00.

Όπως τονίζει η Dogs' Voice, αν κάποιος που ενδιαφέρεται έχει και άλλο σκυλάκι, που είναι φιλικό με άλλα ζώα, μπορεί να το πάρει μαζί του στο Γαλάτσι για να γνωριστεί με το νέο υποψήφιο μέλος της οικογένειας!

 

«Εκπαιδευτές θα είναι στον χώρο καθ’ όλη την διάρκεια γι’αυτόν ακριβώς τον σκοπό και για να τους ρωτήσετε όποια απορία τυχόν έχετε. Εδώ θα βρίσκονται γατάκια και σκυλάκια, κουτάβια και ενήλικα, μεσαίου μεγέθους και μεγαλόσωμα, όλα περιμένοντας υπεύθυνους ανθρώπους που συνειδητοποιημένα θα τους δώσουν τη ζωή που αξίζουν», γνωστοποιείται.

 

Τέλος, διευκρινίζεται: «Οι υποψήφιοι κηδεμόνες ξεκινούν τη διαδικασία υιοθεσίας αφού επιλεγούν από συνέντευξη. Η διαδικασία υιοθεσίας γίνεται ως εξής:

α) Δοκιμαστική περίοδος φιλοξενίας δυο εβδομάδων.
β) Στο διάστημα αυτό γίνεται έλεγχος περιβάλλοντος από τους εκπαιδευτές μας.
γ) Συνεχής επικοινωνία για οτιδήποτε προκύψει με υπεύθυνο της ομάδας μας.

* Τα ζώα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ως αδέσποτα προωθούνται για φιλοξενία εν αναμονή της ταυτοποίησης των κηδεμόνων τους.

Τοποθεσία: Παλαί - Ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου (Christmas Theater), Λεωφόρος Βεΐκου 136, Γαλάτσι».

 

κατοικίδιαζώαγάτεςειδήσεις τώραπυρόπληκτοισκύλοι