Ελλάδα|28.08.2023 11:19

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή μεταναστών - Προσέκρουσε με αυτοκίνητο σε τοιχίο και μπήκε σε αυλή καταστήματος

Newsroom

Σκηνές από χολιγουντιανή ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 27 Αυγούστου, στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, κοντά στον οικισμό των Νέων Βρασνών, κατά τη διάρκεια επεισοδιακής σύλληψης διακινητή μεταναστών.

Ο 27χρονοςl προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και άρχισε να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς. Στο ύψος του χωριού Απολλωνία, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε σε τοιχίο, εισήλθε, μερικώς, σε υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε ότι μετέφερε επτά αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Οι δύο από αυτούς εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου. 

Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς, που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από υπάλληλο εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων σε τμήμα ασφαλείας της Αττικής.

μετανάστεςαστυνομίασύλληψηΘεσσαλονίκηδιακινητής