Ελλάδα|05.09.2023 23:44

Ανατροπή με τον πνιγμό 36χρονου στον Πειραιά - Βίντεο δείχνει το πλήρωμα να τον σπρώχνει στη θάλασσα

Newsroom

Σοβαρότατες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του 36χρονου που έπεσε στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε πλοίο που αναχωρούσε.

Στο «φως» έρχεται βίντεο που δείχνει το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon να πετάει από τον καταπέλτη τον άνδρα. Το υλικό δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:

Για την τραγωδία η ενημέρωση προς τους επιβάτες ήταν: «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Σημειώνεται ότι το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο. Η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθούν τέσσερα άτομα για το συμβάν και πιο συγκεκριμένα, τα δύο άτομα που βρίσκονταν στον καταπέλτη και απώθησαν τον άνδρα, ο καπετάνιος του πλοίου καθώς και ο αξιωματικός καταστρώματος.

Βαρβιτσιώτης: Εκφράζω τη θλίψη μου

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), εξέφρασε την θλίψη του για τον θάνατο του 36χρονου και παράλληλα τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την απόδοση ευθυνών

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών», ανέφερε.

Πειραιάςπνιγμόςειδήσεις τώραλιμάνι Πειραιάπλοίο