Ελλάδα|07.10.2023 18:43

Αναστάτωση στο Νίκος Καζαντζάκης: Ισραηλινοί τουρίστες χάνουν τις πτήσεις τους για Τελ Αβίβ - Φοβούνται λόγω των συγκρούσεων

Newsroom

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με Ισραηλινούς τουρίστες που είχαν προγραμματίσει την αναχώρησή τους για το Ισραήλ καθώς οι πυραυλικές επιθέσεις της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, δημιούργησαν τεράστια ανησυχία στους Ισραηλινούς που ήταν να ταξιδέψουν για Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr παρότι οι πτήσεις πραγματοποιούνται κανονικά, οι Ισραηλινοί ωστόσο αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν και εγκατέλειπαν μαζικά το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» με κατεύθυνση πάλι το Ηράκλειο, επειδή φοβούνται αυτά που γίνονται στην πατρίδα τους.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς στο liveblog του ethnos.gr

Για παράδειγμα, στις πρωινές πτήσεις από τα 340 άτομα που επρόκειτο να αναχωρήσουν για Ισραήλ, οι 60 αρνήθηκαν να φύγουν!

Έτσι λοιπόν «χάνουν το εισιτήριο που έχουν ήδη βγάλει για την επιστροφή τους και ξανακλείνουν δωμάτια ξενοδοχείου στο Ηράκλειο», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Cretapost o Μιχάλης Βλατάκης, πρόεδρος ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρήτης.

Να σημειωθεί πως από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου πραγματοποιούνται καθημερινά περίπου 9 πτήσεις για Ισραήλ.

ειδήσεις τώραΤελ Αβίβαεροδρόμιο Ηρακλείου ΚρήτηςΙσραήλτουρίστες