Ελλάδα|25.10.2023 17:52

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Με τα χέρια του στραγγάλισε ο 69χρονος την 42χρονη κόρη του - Τι έδειξε η νεκροψία

Newsroom

Ο 69χρονος στη Θεσσαλονίκη στραγγάλισε με τα χέρια του την 42χρονη κόρη του, όπως προέκυψε από τη νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Η 42χρονη εντοπίστηκε, το απόγευμα της Τρίτης, νεκρή από τον αδελφό της στην μπανιέρα του διαμερίσματος όπου διέμενε, στην περιοχή των Συκεών. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ένα αναπηρικό καρότσι που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της εντός του σπιτιού.

Ο 69χρονος πατέρας της, ο οποίος στη συνέχεια εντοπίστηκε αιμόφυρτος εντός του διαμερίσματος του, στην περιοχή της Τούμπας, αυτοτραματίστηκε με ψαροντούφεκο.

Αναμένεται η απολογία του δράστη

Ο 69χρονος, σύμφωνα με το grtimes.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι είχε καρφωμένα δύο καμάκια αντίστοιχα στην κοιλιά και στο στήθος. Διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και εις βάρος του 69χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του, τις επόμενες μέρες, θα αποφασιστεί εάν η απολογία θα ληφθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα ή στο γραφείο του ανακριτή.

Ο δράστης φέρεται πως παραδέχτηκε την πράξη του λέγοντας ότι δεν άντεχε να βλέπει την κόρη του «σε αυτή την κατάσταση», καθώς η 42χρονη έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Θεσσαλονίκηπαιδοκτόνοςειδήσεις τώρανεκροψίαδολοφονία