Ελλάδα|08.11.2023 09:33

Δύο νεκροί σε ένα βράδυ: Πώς συνέβησαν τα τροχαία δυστυχήματα σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένη

Newsroom

Με αίμα βάφτηκε το οδόστρωμα τα ξημερώματα της Τετάρτης καθώς σημειώθηκαν δύο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα σε Λεωφόρο Ποσειδώνος και Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Πώς συνέβησαν 

Το πρώτο από τα τροχαία δυστυχήματα σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, σημειώθηκε στις 2:25 τα ξημερώματα. Ο 39χρονος οδηγός ΙΧ, κινούμενος επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από την Αθήνα προς Γλυφάδα, φθάνοντας στο ύψος της συμβουλής της με την οδό Τερψιχόρης έχασε τον έλεγχο. Σύμφωνα με το OPEN όταν το αυτοκίνητο του 39χρονου ανετράπη. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Ασκληπιείο, και δυστυχώς κατέληξε στα τραύματά του.

Το δεύτερο χρονικά περιστατικό σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., ο 38χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, κινούμενος επί της λεωφόρου με κατεύθυνση από την οδό Αρδηττού προς την οδό Κάρλου, φθάνοντας στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ηλία Ηλιού εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την ανατροπή της μηχανής.

Και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

τροχαίοειδήσεις τώραΛεωφόρος ΠοσειδώνοςΠοσειδώνοςτροχαία δυστυχήματαλεωφόρος Βουλιαγμένης