Ελλάδα|12.12.2023 18:23

Βριλήσσια: «Νιώθω αηδία» - Τι λέει η θετή κόρη του κομμωτή που την βιντεοσκοπούσε

Newsroom

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του κομμωτή από τα Βριλήσσια που είχε παγιδέψει με κάμερες τις τουαλέτες της επιχείρησης του αλλά και του σπιτιού του.

Η θετή κόρη του 49χρονου, στο δωμάτιο που μοιραζόταν με την αδελφή της βρέθηκε μια κάμερα, δήλωσε αηδιασμένη από τη συμπεριφορά του.

«Πέσαμε από τα σύννεφα, όταν το μάθαμε. Ουδέποτε φανταστήκαμε ότι θα γίνονταν τέτοιες πράξεις εναντίον μας. Έπαθα σοκ, δεν κατάλαβα τι άκουγα, δεν το χωρούσε το μυαλό μου. Εύχομαι πραγματικά να ήταν ένας εφιάλτης και να ξυπνούσα. Νιώθω αηδία, είμαι λυπημένη και θυμωμένη. Μοιραζόμασταν το υπνοδωμάτιο με την αδελφή μου», είπε, μιλώντας στον Alpha.

Από την πλευρά της η σύζυγος του κομμωτή επιβεβαίωσε ότι  βρέθηκαν κάμερες στο δωμάτιο των παιδιών τους, λέγοντας πως «η αστυνομία βρήκε τις κάμερες στο σπίτι. Είχε βάλει κάμερες στο δωμάτιο που κοιμούνται οι κόρες μου».

«Έμαθα από το διαδίκτυο τι είχε κάνει ο άνδρας μου, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου επειδή δεν είχα καταλάβει τίποτα», πρόσθεσε.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του 

Ο 49χρονος είχε τοποθετήσει μικροσκοπικές κάμερες στις τουαλέτες τις επιχείρησης του, στο θερμοσίφωνα του μπάνιου του σπιτιού του και στο δωμάτιο των δύο κορών του. 

Εργαζόμενη στο κομμωτήριο εξήγησε ότι μια συνάδελφος τον είδε να παρακολουθεί από το κινητό του τις κάμερες και συνειδητοποιήσε ότι επρόκειτο για το μπάνιο της επιχείρησής. «Μια συνάδελφός μας, η πιο καινούργια που ο θεός την έστειλε, έτυχε και είδε στο κινητό του ανοιχτή την κάμερα εκείνη την ώρα. Το είδε σε live χρόνο. Και συνδύασε ότι ήταν το δικό μας μπάνιο, αναγνώρισε τις λεπτομέρειες, περίμενε να είναι απασχολημένος εκείνος για να πάει και να το διαπιστώσει ότι όντως είναι το μπάνιο μας και όντως υπάρχουν κάμερες, την είδε την κάμερα».

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Κινηθήκαμε με την αστυνομία απευθυνθήκαμε με το δικηγόρο μας, πήγαμε και στην ουσία τον έπιασαν επ’ αυτοφόρω να έχει εικόνα στο κινητό του. Δέχτηκαν την καταγγελία τριών και έσπευσαν άμεσα και βρήκαν αυτά που βρήκαν. Αυτό το υλικό έχει μαζευτεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Από τα αποτελέσματα θα δημιουργήσει και μια αναβάθμιση», τόνισε. 

Βριλήσσιατουαλέτεςειδήσεις τώρακομμωτήριοκάμερες