Ελλάδα|03.01.2024 13:32
Θεσσαλονίκη: Πουλούσε κλεμμένα κινητά από το κατάστημά του
NewsroomΚλεμμένες συσκευές κινητής τηλεφωνίας εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λευκού Πύργου σε κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι αστυνομικοί, έπειτα από στοχευμένη έρευνα, κατάφεραν να εξιχνιάσουν περιπτώσεις αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία σε βάρος 39χρονου από το Πακιστάν.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στο κέντρο της πόλης, ιδιοκτησίας του 39χρονου, εντοπίστηκαν τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, για τις οποίες προέκυψε ότι είχαν κλαπεί από τους νόμιμους κατόχους τους, σε προγενέστερο χρόνο.
Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου