Ελλάδα|05.01.2024 11:17
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 26χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον σύζυγό της
NewsroomΒιασμό από τον 28χρονο σύζυγό της, ο οποίος γεννήθηκε στη Γεωργία, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα 26χρονη Ελληνίδα. Η γυναίκα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου και υποστήριξε ότι η πράξη του βιασμού τελέστηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.
Δικογραφία σε βάρος του
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου δράστη για βιασμό, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.
Στην καταγγέλλουσα χορηγήθηκε παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης και της γνωστοποιήθηκαν φορείς και υπηρεσίες παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας.
Διαβάστε ακόμη
- Ινδία: 21χρονος φοιτητής καθάρισε μόνος του τον μολυσμένο ποταμό Ατζνάρ και κέρδισε διεθνή αναγνώριση
- Σοκαριστικό βίντεο: Σφοδρή σύγκρουση με Lamborghini που έτρεχε με 200 χλμ - Νεκροί πατέρας και γιος
- Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο κινηματογραφικός παραγωγός, Θάνος Λαμπρόπουλος - Η σημαντική διαδρομή του στον ελληνικό κινηματογράφο
- Τανάγρα: Το σενάριο της αιφνίδιας βλάβης στο μικροσκόπιο - Βίντεο από την πρόβα του Phantom πριν τη συντριβή