Ελλάδα|11.01.2024 18:11

Μέγαρα: Σοκάρει η μητέρα του 4χρονου - Μου είπε «δεν θα ησυχάσω αν δεν σου σκοτώσω ένα παιδί»

Newsroom

Για την άγρια σωματική κακοποίηση του 4χρονου γιου της, που παλεύει, σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», μίλησε η μητέρα του παιδιού.

Χαροπαλεύει το αγοράκι

Ο σύντροφός της χτύπησε το αγοράκι το οποίο χαροπαλεύει. Όπως είπε η μητέρα του παιδιού στο Mega, ο 25χρονος σύντροφός της, την έστειλε να πάρει τσιγάρα, προκειμένου να βρει το πεδίο «ελεύθερο». Η γυναίκα είπε ότι, για καιρό, ο σύντροφός της, κακοποιούσε την ίδια και τα άλλα παιδιά της. Η μητέρα πράγματι έφυγε από το σπίτι, αφήνοντας πίσω τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, 11 και 10 ετών, τα οποία φυσικά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν αυτό που συνέβη.

Όπως περιγράφει, ο δράστης έπιασε το 4χρονο, το σήκωσε ψηλά στον αέρα και το πέταξε με δύναμη στο πάτωμα. Μάλιστα, η ίδια λέει ότι, πρόσφατα, ο 25χρονος πέταξε το παιδί μέσα σε δοχείο με καυτό νερό, με αποτέλεσμα να τού προκαλέσει σημαντικά εγκαύματα. Η ίδια είπε ότι, πρόσφατα είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της, της είχε πει ότι, «δε θα ησυχάσω αν δε σου σκοτώσω ένα παιδί».

Ο 25χρονος αναζητείται από την αστυνομία, ενώ το αγοράκι βρίσκεται διασωληνωμένο στην εντατική μετά από τα χτυπήματα με πολλές κακώσεις και εγκεφαλικό οίδημα.

κακοποίησηειδήσεις τώρααγοράκιΜΕΘξυλοδαρμόςνοσοκομείο Παίδων