Ελλάδα|12.01.2024 16:43

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι τρεις οπαδοί για τη συμπλοκή στη Βούλγαρη

Newsroom

Ελεύθεροι με τον όρο να μην παρακολουθούν αγώνες της ομάδας τους αφέθηκαν τρεις οπαδοί, μετά τις απολογίες τους, για την οπαδική συμπλοκή στην οδό Βούλγαρη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της 29ης Οκτωβρίου 2023.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, οι δύο από τους τρεις συγκεκριμένους κατηγορούμενους είχαν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο.

Τι είπαν στην απολογία τους

Κατά τις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ ισχυρίστηκαν ότι δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν να τραυματιστούν βαριά οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ, ηλικίας 22 και 26 χρονών, που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος αλλά και πλημμελήματος ασκήθηκε και εις βάρος δέκα οπαδών του Άρη που είναι ανάμεσα στους συνολικά 15 κατηγορούμενους για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι εννέα αρχικά κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι αλλά στη συνέχεια αποφυλακίστηκαν με όρους.

ΠΑΟΚοπαδοίεπεισόδιοΑρης