Ελλάδα
|
30.03.2019 11:14
Χαλκίδα: Οδηγός παρέσυρε εξάχρονο αγόρι και το εγκατέλειψε
NewsroomΤον οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε ένα αγοράκι, μόλις 6 ετών, αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, h παράσυρση έγινε στις 8:20' το πρωί στην οδό Παπαστρατή, στο ύψος της εισόδου του ΚΕΠ, στη Χαλκίδα.
Το εξάρχρονο παιδάκι προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο. Έντρομοι όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν το παιδάκι, όχι όμως και ο υπαίτιος οδηγός, ο οποίος εγκατέλειψε το σημείο.
Μαρτυρίες κάνουν λόγο για ηλικιωμένο που οδηγούσε ένα γκρι πολυτελές αυτοκίνητο. Το εξάχρονο αγοράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά και δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Πηγή: lamiareport.gr
Διαβάστε ακόμη
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο