Ελλάδα|24.01.2024 09:28
Ιωάννα Κολοβού: Συνελήφθησαν με τον γιο της μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη του σπιτιού της
NewsroomΣυνελήφθη η Ιωάννα Κολοβού, μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη του σπιτιού της στου Ζωγράφου, που είχε βγει σε πλειστηριασμό και πωλήθηκε. Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές και στον γιο της.
Νωρίτερα, δικαστικός επιμελητής μαζί με αστυνομικές δυνάμεις έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της, όπως κατήγγειλε η συνταξιούχος δημοσιογράφος στο OPEN.
Χημικά στο σημείο
Στο σημείο από νωρίς το πρωί έχουν μεταβεί πολίτες για συμπαράσταση και διαμαρτυρία αλλά και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ σύμφωνα με το 902.gr, οι αστυνομικοί έκαναν και χρήση χημικών.
Διαβάστε ακόμη
- Η αρχή του τέλους για τον Τραμπ: Όταν η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνεται κύμα ανατροπής
- Halloween στο Γκάζι: «Τα πόδια τους έχουν σημάδια από μαστίγια» - Σοκαριστικές καταγγελίες για το βίαιο πάρτι
- ΥΠΕΘΑ: Αυτή είναι η νέα όψη του Πενταγώνου - 250 εκατ. ευρώ από τους εφοπλιστές για τον Στόλο ζητά ο Δένδιας
- Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκαν ερυθρά αιμοσφαίρια 115 εκατ. ετών σε απολίθωμα δεινοσαύρου