Ελλάδα|30.01.2024 21:49

Βίντεο - ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 15χρονης στη Θεσσαλονίκη: Οι ανήλικες κατέγραφαν τα πάντα με κινητό

Newsroom

Σοκ προκαλεί το βίντεο - ντοκουμέντο που έρχεται στο «φως» και καταγράφει τον ξυλοδαρμό της 15χρονης στην Τούμπα, στην Θεσσαλονίκη από ανήλικες.

H νεαρή κοπέλα βγαίνοντας από ίντερνετ καφέ, δέχτηκε την άγρια επίθεση από ανήλικα κορίτσια. Η μία τη χτύπησε και η άλλη κατέγραψε το σκηνικό σε βίντεο. Σημειώνεται πως για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν πέντε ανήλικες που φέρεται να εμπλέκονται στο συμβάν.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που προβλήθηκε στο MEGA, η 15χρονη δέχεται γροθιά στο αριστερό της μάτι από τη μία ανήλικη, τη στιγμή που μία άλλη βιντεοσκοπεί τον ξυλοδαρμό της, σε ένα βίντεο που στη συνέχεια ανέβασαν και στα Social Media.

«Την φτύσανε και την χτύπησαν»

Όπως ανέφερε ο πατέρας της ανήλικης, η κόρη του μάλωσε με τις άλλες ανήλικες γιατί αντιλήφθηκε ότι έκαναν bullying σε ένα άλλο κορίτσι και προσπάθησε να το προστατέψει.

«Πήραν την μικρή μέσα από ένα internet cafe, την έβγαλαν έξω λέγοντας ‘έλα να σου πούμε κάτι’. Την πήραν σε μία πιλοτή, όπου την φτύσανε και την χτυπήσαν. Μετά έφυγαν και πήγε ένας πιτσιρικάς να την σηκώσει».

ανήλικηειδήσειςειδήσεις τώρααστυνομίαξυλοδαρμόςκορίτσια