Πέθανε ο θρυλικός τροχονόμος Νίκος Κωτσάκης
NewsroomΟ εμβληματικός «Τροχονόμος της Αγίας Βαρβάρας» στη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως, στο Nέο Ψυχικό, Ανθυπαστυνόμος Νίκος Κωτσάκης, πέθανε, σκορπώντας τη θλίψη σε όσους τον γνώρισαν.
Την είδηση ότι σίγησε η πιο εμβληματική «σφυρίχτρα» της Λεωφόρου Κηφισίας έκανε μέλος της ομάδας στο Facebook ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ – ΦΙΛΟΘΕΗ- ΨΥΧΙΚΟ.
Ο «Μουστάκιας» με τα λευκά γάντια
Το εμβληματικό του παρουσιαστικό με το μαύρο παχύ μουσάκι, του έδωσε το προσωνύμιο «Μουστάκιας». Οι παλαιότεροι τον θυμούνται πάντα με τα λευκά του γάντια σε διαρκή κίνηση και με μια σφυρίχτρα στο στόμα να ρυθμίζει την κυκλοφορία.
Ο Νίκος Κωτσάκης είχε σκοπό να νουθετεί και όχι να εξοντώνει. Να προτρέπει τους οδηγούς να προσέχουν περισσότερο στους δρόμους. Και το κατάφερνε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.
Ο εμβληματικός «Τροχονόμος της Αγίας Βαρβάρας» μεγάλωσε σε μια πολυμελή οικογένεια στον Νομό Ηλείας, ενώ από τα 15 του ανέλαβε την ευθύνη της οικογένειάς του, εργαζόμενος ιδιαίτερα σκληρά στα χωράφια.
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της