Ελλάδα|15.02.2024 11:26

Μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό 17χρονου: «Μπήκαν 14 άτομα και τον πλάκωσαν»

Newsroom

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Περιστερίου με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 17χρονου μαθητή από συμμορία ανηλίκων, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τα όσα περιγράφουν μάλιστα οι συμμαθητές του 17χρονου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σχετικά με το περιστατικό προκαλούν σοκ. «Μπήκαν στο σχολείο 14 άτομα και τον πλάκωσαν, του έσπασαν την μύτη», αναφέρει μια κοπέλα, ενώ μια άλλη επισήμανε ότι «είχαν σκαρφαλώσει παιδιά στα κάγκελα και τράβαγαν βίντεο».

«Ο συμμαθητής μου στο ΕΠΑΛ κατέβαινε από το κτίριο και βγήκαν 14 άτομα από το διπλανό σχολείο και τον χτύπησαν λόγω μιας κοπέλας. Τον χτύπησαν στην μύτη και το μάγουλό του είχε πρηστεί με γρατζουνιές. Ο κολλητός του που πήγε να τον τραβήξει από τον χαμό, έφαγε και αυτός δύο χαστούκια» ανέφερε μια άλλη συμμαθήτρια του 17χρονου.

Στο νοσοκομείο ο 17χρονος

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ανήλικο με βαριά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Επίσης, η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων, ενώ αναζητούνται ακόμη 10 άτομα.

ειδήσεις τώραΠεριστέριξυλοδαρμόςειδήσεις