Ελλάδα|15.02.2024 10:26

Κλειστοί δρόμοι: Διακοπή κυκλοφορίας στην Πάρνηθα λόγω χιονιού

Newsroom

Χιονοπτώσεις σημειώνονται στην Πάρνηθα, με την Ελληνική Αστυνομία να ανακοινώνει την διακοπή της κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του καζίνο.

Πού είναι άστατος ο καιρός 

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, ο καιρός σήμερα είναι βροχερός στα ανατολικά τμήματα της χώρας ενώ χιονοπτώσεις σημειώνονται σε μεγαλύτερα υψόμετρα.

Συγκεκριμένα, βροχές και καταιγίδες σημειώνονται κυρίως στις περιοχές που βλέπουν το Αιγαίο, προς την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, την βορειοανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Πιο δυτικά και πιο βόρεια θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ ο υδράργυρος θα προσεγγίσει σε πολλές περιοχές τις 14-16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική, που από νωρίς το πρωί έχει βροχερό καιρό, τα φαινόμενα μέσα στην ημέρα θα περιοριστούν στα πιο ανατολικά και βόρεια τμήματα και θα ανοίξει. Οι άνεμοι θα πνέουν στα 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα βρίσκεται κοντά στους 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο και ίσως εμφανιστούν λίγες ασθενείς βροχές, με την ηλιοφάνεια να εναλλάσσεται με τις συννεφιές. Πρόσκαιρα ισχυρός βοριάς θα επικρατεί στον Θερμαϊκό και η θερμοκρασία θα προσεγγίσει τους 14 βαθμούς.

κλειστοί δρόμοιχιόνιχιόνιαειδήσεις τώρακυκλοφοριακές ρυθμίσειςκακοκαιρίαΠάρνηθαΕλληνική Αστυνομία