Ελλάδα|15.02.2024 11:16

Πολυχρονόπουλος: Δίνει για πρώτη φορά απάντηση για τα φρουτάκια

Newsroom

Τη δική του απάντηση σε όσα τον κατηγορούν έδωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας για τη διαχείριση των δωρεών της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος». Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για τη φωτογραφία που τον δείχνει να παίζει «φρουτάκια» για το αν είναι αληθινή και για το αν όντως έπαιζε.

«Ποιες φωτογραφίες, αυτές του 2013»

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 από την κοινωνική κουζίνα στην οποία συνεχίζει να βοηθά είπε: «Θα ήταν πιο πολύς κόσμος εάν δεν γινόταν αυτή η προβολή μέσα από τα κανάλια χωρίς να περιμένουμε τον εισαγγελέα, βιαστήκαμε πολύ. Πολλοί και διάφοροι βιαστήκαν πάρα πολύ. Έχει ξεκινήσει η μηνύσει θα καταλάβατε» ανέφερε αρχικά.

Στην ερώτηση για τις κατηγορίες που αφορούν τον τζόγο ο ίδιος υπογράμμισε: «Εισαγγελέας. Με κατηγόρησαν για εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και για απάτη».

Στη συνέχεια ερωτώμενος για τις φωτογραφίες που τον δείχνουν να παίζει σε κατάστημα στοιχημάτων είπε: «Ποιες φωτογραφίες, αυτές του 2013; Κοίτα πως είμαι; Και η φωτογραφία είναι παράνομη. Πήραν μια φωτογραφία δικιά μου από το 2013- 2014, είναι η προσωπική μου ζωή».

Τέλος, ο ίδιος υπεραμύνθηκε των πράξεών του λέγοντας «πάλι τα ίδια θα έκανα. Όταν έχεις ανάγκη από 2.500 μετρητά και παίρνεις μόνο 900 θα ψάξεις να βρεις τρόπο για να καλύψεις τις ανάγκες ανθρώπων. Είμαι εκατομμυριούχος δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα» ανέφερε.

Κώστας Πολυχρονόπουλοςεισαγγελέαςειδήσεις τώραΟ Άλλος Άνθρωπος