Τροχαίο στον Αλμυρό: Γιος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που πέθανε τον Μάιο, ο 52χρονος που απανθρακώθηκε
NewsroomΟ Γιώργος Τρικαλινός, γιος του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό Χρήστου Τρικαλινού που πέθανε τον περασμένο Μάιο, είναι ο 52χρονος που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του, το βράδυ της Δευτέρας (26/2), κοντά στον Πλάτανο Αλμυρού, στον Βόλο.
Ο 52χρονος εργάζονταν ως σεφ και ζούσε στην Ολλανδία και είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες για να τακτοποιήσει κληρονομικές υποθέσεις. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.
Πως έγινε το δυστύχημα
Το τροχαίο έγινε στις 11 το βράδυ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του, μπήκε σε αγροτικό δρόμο και ανετράπη, ενώ ακινητοποιήθηκε σε δέντρα. Στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του οχήματος, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε. Πληροφορίες του gegonota.news αναφέρουν πως το αυτοκίνητο είχε κινητήρα υγραερίου γι’ αυτό εξερράγη σε χρόνο ρεκόρ και ο άτυχος οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού διενεργεί προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.
- 100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
- Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
- ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
- Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία