Ελλάδα|27.02.2024 20:38

Θεσσαλονίκη: «Είδα το όπλο και πάγωσα» - Συγκλονίζει ιδιοκτήτρια βενζινάδικου που έπεσε θύμα ληστείας

Newsroom

Θύμα ένοπλης ληστείας από τρεις νεαρούς έπεσε η ιδιοκτήτρια πρατήριου καυσίμων στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, Μαρία Τσαγγάτζη.

Η ίδια μίλησε για τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν οι νεαροί την απείλησαν με όπλο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο τα άτομα κατέβηκαν από το αυτοκίνητο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και απείλησαν με όπλο την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου.

«Χθες το πρωί μόλις ανοίξαμε το μαγαζί, πλησίασε ένα αμάξι, όπου πήγα να το εξυπηρετήσω. Βλέπω μέσα ότι υπήρχαν τρία άτομα με νοσοκομειακές μάσκες και κουκούλες, να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους. Και βλέπω και το όπλο στο χέρι τους. Μόλις τους είδα ”πάγωσα” και λέω δεν μπορώ να κάνω τίποτα» τόνισε μιλώντας στο Mega.

Την χτύπησαν με το αυτοκίνητο

Οι δράστες ζήτησαν χρήματα, αλλά η επιχειρηματίας τους είπε ότι δεν έχει κι έτσι πήραν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της. Στην συνέχεια πρόταξαν ξανά το όπλο τους στο θύμα όπου της φώναζαν ξανά να δώσει χρήματα, με την ίδια να απαντάει ότι δεν έχει μιας και είχε μόλις ανοίξει το πρατήριο.

Μάλιστα στην προσπάθειά της να σωθεί η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου έτρεξε πίσω από το αμάξι των δραστών, αλλά αυτοί έκαναν όπισθεν και το όχημα την χτύπησε, ευτυχώς ελαφρά.

Δείτε το βίντεο


Θεσσαλονίκηειδήσειςβενζινάδικοληστείαειδήσεις τώρα