Ελλάδα|05.03.2024 09:33

Άργος: Στον ανακριτή ο 34χρονος που κακοποίησε τη σύζυγό του - «Εγώ γάλα έριξα, αυτή λέει χλωρίνη»

Newsroom

Προκλητικός εμφανίστηκε ο 34χρονος στο Άργος που κατηγορείται ότι χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη, ενώ σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας.

Μιλώντας ο 34χρονος στο MEGA, εμφανίστηκε και σε σύγχυση, καθώς μέσα από τα κρατητήρια φέρεται να είπε, «Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα». Και συνεχίζει στις δηλώσεις του: «Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;».

«Οι πράξεις της την τιμωρήσανε»

Ο 34χρονος επιρρίπτει τις ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στην άτυχη γυναίκα και στις πράξεις της, όπως ισχυρίζεται. «Τσακωθήκαμε. Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε. Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ».

O 34χρονος παραδέχεται ότι την μετέφερε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη, ωστόσο, δεν παραδέχεται ότι την χτύπησε ο ίδιος. «Στο νοσοκομείο γιατί την πήγα; Γιατί ήταν χτυπημένη».

ειδήσειςειδήσεις τώραανακριτήςχλωρίνηΆργοςεισαγγελέας