Πρώτο λουκέτο σε βενζινάδικο: Σφραγίζεται για νοθευμένα καύσιμα
NewsroomΣτην πρώτη σφράγιση πρατηρίου καυσίμων, για 2 χρόνια, προχώρησαν τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Ο επιτόπιος έλεγχος ανακάλυψε ότι το σταθμευμένο, στο πρατήριο, βυτιοφόρο όχημα είχε συνδέσει τη μάνικα παροχής καυσίμων, στο δίκτυο παραλαβής του πρατηρίου.
Οι ελεγκτές υπέδειξαν στον οδηγό του βυτιοφόρου να ξεκινήσει την πλήρωση του δικτύου με το μεταφερόμενο άγνωστο προϊόν, ώστε να διαπιστωθεί εάν καταγράφεται η εισροή στο σύστημα εισροών – εκροών και να εξακριβωθεί αν πρόκειται για πλήρωση νόμιμης δεξαμενής.
Τα νοθευμένα και κατασχεμένα καύσιμα θα καταστραφούν
Μετά την εκροή 500 λίτρων από το βυτιοφόρο όχημα προς τη δεξαμενή δεν καταγράφτηκε καμιά ένδειξη εισροής στο σύστημα εισροών – εκροών και οι ελεγκτές αποφάσισαν τη σφράγιση του πρατηρίου. Τα νοθευμένα και κατασχεμένα καύσιμα θα καταστραφούν από αδειοδοτημένο φορέα καταστροφής επικίνδυνων αποβλήτων, ενώ τα στοιχεία της παράβασης θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Ο έλεγχος συντονίστηκε από το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο (ΣΕΚ) της ΑΑΔΕ με τη συνεργασία της Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛ.ΑΣ, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Ανάπτυξης.
- Αποσωληνώθηκε ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που νοσηλεύεται ακόμα σε νοσοκομείο της Ρουμανίας
- Ποιοι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα δουν από σήμερα αύξηση στον μισθό τους: Κριτήρια και παραδείγματα
- Οκτώ ώρες μέσα στο νερό: Η μαρτυρία οικογένειας στη Βάρκιζα που έμεινε μόνη απέναντι στην καταστροφή
- Ένας διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης – Όταν φάρμακα παραμερίζονται