Ελλάδα|04.04.2019 11:46

Κατάληψη του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ στην Αθήνα

Γιάννης Φώσκολος

Αυτή τη στιγμή στα Κεντρικά Γραφεία της ΓΣΕΕ στην Αθήνα, διαδηλώνουν μέλη του ΠΑΜΕ. Μετά την κλιμάκωση των επεισοδίων στη Ρόδο και λόγω των προγραμματισμένων για σήμερα εκλογών στο πλαίσιο του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΣΕ, μέλη του ΠΑΜΕ μπήκαν στα γραφεία της ΓΣΕΕ στην Αθήνα και παραμένουν εκεί. 

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση και αφού είχαν προηγηθεί τα επεισόδια στη Ρόδο, στελέχη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν σήμερα το πρωί στο κτίριο των κεντρικών γραφείων του τριτοβάθμιου συνδικάτου στην Αθήνα. Μέσα στην ένταση που προκλήθηκε έσπασαν την τζαμένιαπόρτα της κεντρικής εισόδου του νεοκλασικού κτιρίου της οδού Πατησίων. Στη συνέχεια δυνάμεις του ΠΑΜΕ παρέμεναν έξω από το κτίριο με πανό, σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, τονίζει ότι: «ενημερώνουμε τους εργαζόμενους όλης της χώρας. Απαιτούμε: Έξω οι εργοδότες από τα συνδικάτα».

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι καλούν τους εργαζόμενους από κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους «για να ξεμπερδέψουμε εδώ και τώρα από την σαπίλα και την σήψη της εργοδοτικής μαφίας, να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας των νόθων και των ανύπαρκτων συνδικάτων», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ, τα μέλη του ΠΑΜΕ έσπασαν την πόρτα για να μπουν στα κεντρικά γραφεία. 

διαδήλωσηΓΣΕΕΠΑΜΕ