Ελλάδα|26.03.2024 15:39

Σώσε ένα αδέσποτο: Η Adopt a Paw Today και το ethnos.gr σάς περιμένουν σε μία ιδιαίτερη μέρα υιοθεσίας

Newsroom

Η Adopt a Paw Today και το ethnos.gr σάς περιμένουν σε μία ιδιαίτερη ημέρα υιοθεσίας σκύλων και γατών που σώθηκαν από τον δρόμο και πλέον αναζητούν τους Ανθρώπους τους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου, την Κυριακή 7 Απριλίου το ethnos.gr συμμετέχει στην Ημέρα Υιοθεσίας της φιλοζωικής εταιρείας, Adopt a Paw Today.

Έτσι, σας προσκαλούμε στο This is Loco (Φαλήρου 47, Αθήνα) να γνωρίσετε κουτάβια και ενήλικα σκυλάκια που έχουν ανάγκη την παντοτινή τους οικογένεια. Επίσης, θα μπορείτε να ενημερωθείτε και για γατάκια που ψάχνουν σπίτι, ενώ στον χώρο θα υπάρχουν και εκπαιδευτές για να λύσουν την κάθε σας απορία.

 

Workshop: Φτιάχνουμε σπιτάκια για γάτες

Εκτός των παραπάνω, άτομα από την ομάδα του ethnos.gr και εθελοντές της Adopt a Paw Today έχουν αναλάβει την κατασκευή αυτοσχέδιων σπιτιών για αδέσποτες γάτες. Τα σπιτάκια θα κατασκευαστούν επί τόπου και θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Ακόμα και παιδιά.

Οι εθελοντές τής Adopt a Paw Today θα είναι εκεί για οδηγίες και καθοδήγηση, ενώ θα υπάρχουν και μπογιές για τους μικρούς μας φίλους, ώστε να κάνουν τη δική τους ζωγραφιά πάνω στα σπιτάκια.

Στη συνέχεια, τα σπίτια αυτά θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της Αττικής που έχουν μεγάλο αριθμό γατών.

Δείτε περισσότερα για την Ημέρα Υιοθεσίας και το Bazaar της Adopt a Paw Today εδώ

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ΖώωνκατοικίδιαΝέος Κόσμοςαδέσποτακατοικίδιοαδέσποτα σκυλιάυιοθεσίααδέσποτα ζώα