Ελλάδα|01.04.2024 18:42

Βίντεο - ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 13χρονης στον Πύργο

Newsroom

Σοκ προκαλεί το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικου κοριτσιού από μαθήτρια δευτέρας γυμνασίου στον Πύργο Ηλείας.

Η 13χρονη κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει από το μαρτύριο ενώ 14χρονη εξακολουθεί να την δέρνει με μανία στη μέση του δρόμου μετά το σχόλασμα.

Σοκαριστικά είναι και τα όσα αποκαλύπτει η μητέρα του κοριτσιού που έπεσε θύμα της άγριας επίθεσης στο MEGA. «Αν δεν το είχανε τραβήξει το παιδί μου λέει μαμά θα με είχε σκοτώσει. Δηλαδή το βάραγε με μένος», περιέγραψε η μητέρα της ανήλικης. «Φανταστείτε μία μάνα να βλέπει αυτό το βίντεο το παιδί της να το κοπανάνε, να το βαράνε και να είναι 200 παιδιά και να τραβάνε απλά ένα βίντεο» προσθέτει σχετικά.

Πως ξεκίνησε η… παρεξήγηση

«Το προηγούμενο βράδυ της φασαρίας είχε δεχθεί κάποια μηνύματα στο κινητό της από την συγκεκριμένη κοπέλα. Της έλεγε ότι είχε πει σε κάποια άτομα η κόρη μου ότι θα την πλακώσει στο ξύλο. Το παιδί βέβαια της απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει» τόνισε η μητέρα της 13χρονης και προσθέτει: «Πλησιάζει τη δική μου την κόρη η άλλη μαθήτρια και της λέει: ”εσύ είσαι που είπες θα με πλάκωνες στο ξύλο;” Λέει το παιδί: ”εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο”. Άρχισε το παιδί να το κλωτσάει και να το χτυπάει».

«Της έκοψε την ανάσα»

Στο βίντεο - ντοκουμέντο φαίνεται με τι μίσος χτυπάει ανελέητα το 13χρονο κορίτσι η 14χρονη. Δύο ανήλικες μπαίνουν στη μέση να τις χωρίσουν. Ούτε τότε φαίνεται όμως φαίνεται να υποχωρεί η 14χρονη. Κάνει για λίγο πίσω και παίρνει ξανά φόρα, οι ανήλικες την κρατάνε και πέφτει κάτω. «Πήγαμε νοσοκομείο, ευτυχώς το παιδί δεν έχει χτυπήσει, γιατί το χτύπαγε άτσαλα. Το έσπρωξε κάτω, το τράβηξε από τα μαλλιά, το έσπρωξε στο πεζοδρόμιο, η πρώτη κλωτσιά ήταν στο στέρνο που του έκοψε την ανάσα του παιδιού». Η μητέρα του κοριτσιού βλέποντας το παιδί της χτυπημένο τα έχασε. Αργότερα είδε ότι ο ξυλοδαρμός της κόρης της υπήρχε σε βίντεο και προχώρησε σε μήνυση. «Ήταν προμελετημένο, γιατί δεν μπορεί ξαφνικά μέσα σε έναν καυγά να τραβάνε βίντεο από την αρχή. Το είχε πει και η ίδια η κοπέλα στο μήνυμα ότι ”αύριο θα γίνει χαμός”».

«Ζητάω συγγνώμη, το λάθος είναι της κόρης μου»

Ο πατέρας της 14χρονης που επιτέθηκε στην ανήλικη στον τηλεοπτικό σταθμό και είπε: «Είμαστε κατά της βίας. Η φασαρία που ισχυρίζεται η κυρία δεν είχε κανονιστεί. Η φασαρία ξεκίνησε από μηνύματα που έστελνε η κόρη της στην κόρη μου. Ζητάω συγγνώμη, το λάθος είναι της κόρης μου. Την κόρη μου την έχω μεγαλώσει με παιδεία και δεν της έχουμε μάθει να χτυπάει. Η κόρη μου πήρε την τιμωρία από τους γονείς της και από το σχολείο».

ξυλοδαρμόςειδήσεις τώραειδήσειςΠύργος