Θανατηφόρο τροχαίο στην Μανωλάδα: Νεκρός 56χρονος δικυκλιστής
NewsroomΤροχαίο δυστύχημα συνέβη στην Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα» με θύμα έναν 56χρονο δικυκλιστή.
Το δυστύχημα συνέβη όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μια μοτοσικλέτα με ένα ΙΧ φορτηγό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δικυκληστή.
Όπως έγινε γνωστό, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη στη Μανωλάδα.
Το χρονικό
Σύμφωνα με το pelop.gr, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 56χρονος άνδρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου.
Από τους αστυνομικούς διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
- Νεκροί οι δύο πιλότοι του Phantom μετά την πτώση του πολεμικού αεροσκάφους στην Τανάγρα
- Μητσοτάκης - ΔΕΘ: Στο περίπτερο του OPEN, του Έθνους και της Ημερησίας ο πρωθυπουργός
- Κυβερνοεπίθεση «μαμούθ» στο Βερολίνο: Σχεδόν 1,5 εκατ. ευαίσθητων δεδομένων διέρρευσαν
- Τραγωδία για 13χρονο: Το TikTok challenge που ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε στον θάνατο