Ελλάδα|29.04.2024 21:13

Θεσσαλονίκη: Ξαφνικό μπλακ άουτ στο κέντρο της πόλης

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν το βράδυ της Δευτέρας εκατοντάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά την ξαφνική διακοπή ρεύματος.

Προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων 

Συγκεκριμένα χωρίς ηλεκτροδότηση παραμένουν πολλές περιοχές του κέντρου της πόλης, από την οδό Ίωνος Δραγούμη, τη Βενιζέλου, την Αριστοτέλους -από το τμήμα της Τσιμισκή και κάτω- μέχρι τουλάχιστον την οδό Αγίας Σοφίας. Επίσης βυθισμένα στο σκοτάδι είναι τα Λαδάδικα.

Το μπλακ άουτ έχει προκαλέσει προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων καθώς οι φωτεινοί σηματοδότες στις προαναφερόμενες περιοχές έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Τι λέει ο ΔΕΔΔΗΕ

Για γενική βλάβη βεβαιώνει το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με το οποίο η εκτιμώμενη ώρα αποκατάστασης της βλάβης είναι περίπου στις 10.00μμ, δηλαδή σε μισή ώρα. Σύμφωνα με το GRtimes, πυροσβέστες ελέγχουν κτίρια στις οδούς Τσιμισκή, Κομνηνών, Μητροπόλεως κτλ προκειμένου να εντοπίσουν το σημείο από όπου διακρίνονταν νωρίτερα οι πυκνοί καπνοί και από το οποίο πιθανόν να προκλήθηκε η εκτεταμένη βλάβη στον ΔΕΔΔΗΕ.

ΔΕΔΔΗΕδιακοπή ρεύματοςειδήσειςειδήσεις τώραΘεσσαλονίκη