Ελλάδα|10.05.2024 16:10

Βραυρώνας: Αναφορές για νεκρό βρέφος – Συνελήφθησαν οι γονείς

Ευλαμπία Ρέβη

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση με νεκρό βρέφος στην Βραυρώνα, όπου οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στην σύλληψη ενός ζευγαριού ασιατικής καταγωγής οι οποίοι κρατούν το στόμα τους κλειστό ως προς το τι έχει συμβεί.

Τι λένε αστυνομικές πηγές στο ethnos.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επισκέφτηκε χθες το βράδυ το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» σε κατάσταση ακατάσχετης αιμορραγίας. Όπως είπαν στους αστυνομικούς οι γιατροί η γυναίκα ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν εάν απέβαλε η γέννησε κανονικά. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει το ζευγάρι και φέρονται να εργάζονται εκεί και έκαναν έρευνα. Μέσα στο δωμάτιο οι σκηνές που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικές αφού όλος ο χώρος ήταν μέσα στα αίματα, τόσο στο κρεβάτι, όσο και στον διάδρομο και στο μπάνιο.

Όπως σχολιάζουν αστυνομικές πηγές στο ethnos.gr «κανένας από τους δύο γονείς δε μας λέει τι έγινε, δεν ξέρουμε δηλαδή αν γέννησε το παιδί νεκρό, αν το γέννησε ζωντανό και κάπου το πέταξαν ή όχι».

Απο πλάνα που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές φαίνεται κάποια στιγμή ένας από τους δύο να πετάει σκουπίδια και αυτή την ώρα οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

αστυνομίαβρέφοςειδήσεις τώραΒραυρώνα