Ελλάδα|17.05.2024 22:35

Ενδοοικογειακή βία: «Μου έλεγε θα σε σκοτώσω επειδή ζήτησα να χωρίσουμε» - Εφιάλτης για 30χρονη

Newsroom

Ακόμη μια καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, θύμα μια 30χρονη γυναίκα που βίωνε από τον πρώην σύντροφο της εφιαλτικές στιγμές επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό η νεαρή γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη και με μια πρωτοφανή αντίδραση στο αστυνομικό τμήμα όταν πήγε να καταγγείλει το περιστατικό.

«Μου έλεγε δεν θα φύγεις ζωντανή από εδώ πέρα»

Σύμφωνα με την 30χρονη που μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πρώην σύντροφος της την γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο και παραλίγο να πάθει ζημιά στο οπτικό της νεύρο.

«Με χτύπησε πολύ δυνατά. Μου έριξε μια γροθιά στο αριστερό ζυγωματικό ακριβώς κάτω από το μάτι, αργότερα που έκανα Ιατροδικαστική εξέταση ο οφθαλμίατρος μου είπε ότι αν με είχε χτυπήσει ελάχιστα παραπάνω, θα μου είχε κάνει ζημιά στο οπτικό νεύρο. Του έλεγα σε παρακαλώ άφησε με σε ικετεύω και αυτός μου έλεγε θα σε σκοτώσω, δεν θα φύγεις ζωντανή από εδώ πέρα.

Το βράδυ που έγινε το περιστατικό που ζητούσα πραγματικά βοήθεια που τσίριζα που έκλαιγα, φώναζα πάρα πολύ δυνατά και που όπως αποδείχθηκε αργότερα με είχαν ακούσει σχεδόν όλοι, ούτε ένας δεν πήρε ένα τηλέφωνο, δεν ήρθε να χτυπήσει το κουδούνι να δει αν είμαι καλά», αποκάλυψε η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση.

«Κάτι θα του έκανες και εσύ»

Η 30χρονη πήγε με την οικογένεια της στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει τον σύντροφό της ωστόσο η αντιμετώπιση της δεν ήταν αυτή που θα περίμενε. «Η πρώτη τους αντίδραση ήταν ότι κάτι θα του έκανες και εσύ για να το κάνει αυτό», της είπε η μητέρα της, όπως αναφέρει το θύμα.

ειδήσειςκαταγγελίαενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώρα