Ρόδος: Συναγερμός για εξαφάνιση 3 παιδιών από χώρο φιλοξενίας
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει στη Ρόδο μετά την εξαφάνιση τριών ανήλικων κοριτσιών από χώρο φιλοξενίας.
Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού την Τρίτη (28/5) το απόγευμα, εξαφανίστηκαν οι Τσαμπίκα Δ. 14 ετών, η Παναγιώτα-Νεκταρία Κ. 12 ετών και η Βικτωρία Φ. 12 ετών, από το χώρο φιλοξενίας στον οποίο διέμεναν στη Ρόδο.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα (29/5) και κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των τριών κοριτσιών.
Τα κορίτσια
Η Τσαμπίκα Δ. έχει ύψος 1,65 μ., βάρος κανονικό, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο κοντό κολάν και λευκά αθλητικά.
Η Παναγιώτα-Νεκταρία Κ. έχει ύψος 1,65 μ., βάρος κανονικό, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο φούτερ με φερμουάρ.
Η Βικτωρία Φ. έχει ύψος 1,50 μ., βάρος κανονικό, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Χωριάτικο: Χειροπέδες στον πρώην συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ρίζο Ρίζο - Ήταν το «δεξί χέρι»
- Pizza Fan: Είχαν «πληροφοριοδότη» μέσα από την ΑΑΔΕ; Ζητά στοιχεία από την ΕΛΑΣ ο Πιτσιλής
- «Ο κ. Αντάρας τα έκανε μαντάρα»: Στον «αέρα» οι εργαζόμενοι της Pizza Fan - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας
- Χρυσή Μπάλα 2026: Η ώρα της απονομής στο Λονδίνο - Τα φαβορί και όλοι οι νικητές από το 1956